• autorijschool rotterdam
  • rijschool berkel en rodenrijs
  • Rijlessen rotterdam
  • bovag rijschool

i-Theorie is de nieuwe interactieve manier van je theorie studeren op het moment dat het jou uitkomt. Omdat je opleiding via internet verloopt, kun je waar dan ook 24 uur per dag oefenen. Je krijgt toegang met de persoonlijke code en je kunt net zo vaak stoppen en weer beginnen als je zelf wilt. i-Theorie onthoudt waar je gebleven bent en gaat daar verder. Beheers je in een bepaald onderdeel niet? Dan wordt daar automatisch meer aandacht aan besteed. Tevens kun je je volledig voorbereiden op je praktijk met de online praktijkclips. Zo begin je goed voorbereid aan je rijlessen (goede voorbereiding is het halve werk). De cursus wordt afgesloten met een aantal examens vergelijkbaar aan die van het CBR. Zo leer je in no-time je theorie! Kosten: €. 49,90 (tijdelijk gratis bij een pakket).

 

Theoriecursus

In samenwerking met een collega rijschool bieden wij voor leerlingen die graag liever een theoriecursus volgen een Theorie spoedcurusus aan.

Deze wordt gegeven: 1 avond van 18.00 tot 22.00 en de ochtend erop van 9.00 tot 13.00.

Kosten zijn: €. 50,- voor de cursus excl. theorie examen. 

Cursus all in: €. 99,- dit incl. theorie examen en vervoer van en naar het CBR examencentrum.

Theorie examen

Het examen bestaat uit twee onderdelen. Eén onderdeel bevat 25 vragen over gevaarherkenning. Het tweede onderdeel bevat 40 vragen, waarvan 30 over verkeersregels en 10 over verkeersinzicht. Bij gevaarherkenning krijgt u vragen over hoe u zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie. Bij verkeersregels en verkeersinzicht gaat het om ja/nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar u zelf een getal moet invullen.

De norm om te slagen is: minimaal 13 van de 25 vragen goed over gevaarherkenning en 35 van de 40 vragen goed over verkeersregels en verkeersinzicht.