• praktijk

.

Spoedcursus in 10,15 of 21 dagen! (Door drukte tijdelijk niet beschikbaar)

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze 10 ,15 of 21 daagse spoedcursus misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest dan maken we eerst een afspraak voor een intake.

Intake / proefles

Tijdens deze, 90 minuten durende intake, krijgt de begeleidend instructeur inzicht in hoe snel je leert. Na deze intake kan er een les advies op maat gegeven worden. Tevens wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld 90 minuten achter elkaar rijden of liever langer? Rij je graag overdag of liever 's avonds? Ook kan er in overleg met jou direct een afspraak gemaakt voor je tussentijdse toets en examen.
 

10 Praktijkexamen tips


Voordelen

De spoedcursus biedt verschillende voordelen. Het staat bekend om de zeer hoge slagingspercentages. Daarnaast weet je direct na de intake waar je aan toe bent. Er wordt direct afgesproken wanneer je af mag rijden. Het grootste voordeel van deze spoedcursus is dat je supersnel, in 10 ,15 of 21 dagen, je rijbewijs haalt.

2toDrive: Lessen v.a 16,5 jaar

Leerlingen melden zich wel aan voor het experiment via de website www.2todrive.nl. Daar kunnen zij de begeleiderspas aanvragen. Op deze pas komen de namen van de coaches van de leerling te staan. Door invoering van het experiment veranderen er een aantal zaken voor het behalen van het rijbewijs:

 Leerlingen mogen vanaf 16 jaar het theorie-examen voor de auto afleggen. De geldigheid van het theorie-certificaat wordt verlengd naar 1,5 jaar.
 Vanaf 16 jaar en 6 maanden mogen zij starten met het volgen van rijlessen.
 Het praktijkexamen mag afgelegd worden vanaf 17 jaar (Tussen tijdse toets v.a. 16,5 jaar).
 Nadat de leerling het praktijkexamen met succes heeft afgerond mag hij/zij tot zijn 18e verjaardag alleen autorijden onder begeleiding van een coach.

Nieuws

 • CBR....Aantal Rijlessen en kosten.

  https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/gemiddelde-kosten-rijbewijs-stijge...

  Lees meer
 • Agressie in het verkeer

  https://www.rijschoolpro.nl/rijschool/2020/11/16/nederlanders-zien-agressie-i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Theorie

  Theorie

  i-Theorie is de nieuwe interactieve manier van je theorie studeren op het moment dat het jou uitkomt...

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Wil jij je rijbewijs halen? Dan wil je dit natuurlijk zo snel en zo voordelig mogelijk doen. Daarom heeft Euro Drive...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.