• Over Autorijschool Euro Drive

Euro Drive

Autorijschool Euro Drive biedt sinds 1990  een op maat gemaakt lesplan voor elke cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en de rijinstructeur.

Autorijschool Euro Drive biedt een:

 Kwalitatieve rijopleiding tegen zeer scherpe prijzen.
 Ontspannen en leerzame sfeer.
 Hoog slagingspercentage.
 Vaste rij-instructeur.

Wanneer je bij ons in opleiding gaat, kun je rekenen op maatwerk! Niet iedere leerling is namelijk hetzelfde. Daarom stellen we voor jou een lesplan op dat volledig op jou is afgestemd.
Kwaliteit en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je bij Euro Drive je opleiding succesvol afrondt.

Kwalitatief hoogwaardige rijopleiding

Leren autorijden is niet alleen leren schakelen, remmen, gas geven enz. Leren autorijden draait voor een groot deel om verkeersdeelname en inzicht. Aangepast rijden, gevaar herkenning, het juiste kijkgedrag en leren anticiperen loopt als een rode draad door onze rijopleiding heen.

Wij laten onze leerlingen op examen gaan wanneer hij/zij conform de rijprocedure van het CBR zelfstandig, aangepast en veilig aan het verkeer kan deelnemen.

Hoog slagingspercentage!

Het gemiddelde slagingspercentage van Euro Drive ligt al jaren ruim boven het gemiddelde. In de regio Rotterdam slaagt slechts gemiddeld 36% de eerste keer voor het autorijbewijs. Bij Euro Drive ligt dit slagingspercentage (bij de 1e poging) al jaren op ruim 70%,

Deze officiele gegevens zijn afkomstig van het CBR.

 

 • Theorie

  Theorie

  i-Theorie is de nieuwe interactieve manier van je theorie studeren op het moment dat het jou uitkomt...

  Lees meer
 • Praktijk

  Praktijk

  Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze 10 of 15 daagse spoedcursus misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor...

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Wil jij je rijbewijs halen? Dan wil je dit natuurlijk zo snel en zo voordelig mogelijk doen. Daarom heeft Euro Drive...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.